trouwen-4
trouwen-3
trouwen-2


Trouwen in Namibië

Dromen jullie ervan om te trouwen in het buitenland? Dan helpen wij jullie graag om van je huwelijk in Namibië een onvergetelijke ervaring te maken!

Wil je trouwen op een rode zandduin? Aan de rand van de woestijn? Bij een woeste vallei met prachtig uitzicht? Of in de ambiance van een schitterende luxe lodge? Willen jullie een groot feest of juist een kleinschalige en intieme bruiloft? 

Als Namibië-specialist kennen wij de mooiste trouwlocaties en de prachtigste plekjes. Bovendien hebben wij de juiste ervaring en contacten om van jullie huwelijk een onvergetelijke belevenis te maken.

Wij organiseren jullie huwelijk van A tot Z 

Wij regelen de complete ceremonie en alles daaromheen. Via onze goede contacten met lokale weddingplanners, bloemisten, fotografen, banketbakkers en stylisten regelen we alles voor jullie.

Wij organiseren de huwelijksceremonie, met indien gewenst een Nederlandse ceremoniemeester. Wij kleden de trouwlocatie aan zoals jullie dat willen. Wij regelen het trouwboeket, de corsages en de bloemstukken. Wij regelen de bruidstaart, de hapjes, de drankjes en het diner. Wij regelen een bevoegde dominee, priester of ambtenaar van de burgerlijke stand en wij zorgen via onze contacten met de overheid in Windhoek dat jullie de juiste documenten krijgen om bij terugkomst in Nederland je huwelijk in te kunnen laten schrijven bij de burgerlijke stand in je woonplaats.

En natuurlijk verzorgen wij ook de reis naar Namibië en het verblijf voor jullie en jullie eventuele gasten. 

Kortom, wij organiseren jullie complete huwelijk in Namibië…op de manier zoals jullie dat willen.
 

Wil je meer weten?

Als je meer wilt weten, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen jullie alles vertellen over de mogelijkheden om van jullie huwelijk in Namibië een fantastische en onvergetelijke ervaring te maken.

Neem contact met ons op via 036-54 64 654 of per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..