Zij foto camping paginakopie

Campingreizen in Namibië, Botswana of Zambia


Campingreizen individueel:

Wie Namibië, Botswana of Zambia op een avontuurlijke manier wil leren kennen kan een campingreis door ons laten samenstellen. U huurt een volledig voor camping uitgeruste 4x4 en rijdt van de ene prachtige plaats naar de ander terwijl u overnacht op een campingspot. De meeste campingspots hebben een eigen barbequeplaats, zijn met of zonder electriciteit en er is een gezamelijk sanitairblok waar u gebruik van kunt maken. Hiernaast behoren veel campings bij een lodge. Een campingplaats reserveren bij een lodge heeft als voordeel dat u bij de meeste lodges vrijblijvend gebruik kunt maken van de faciliteiten van de lodge.

Central Kalahari camp site Pontje Botswana Boteti 2  


Kamperen in Namibië, Botswana of Zambia is niet gevaarlijk. Het is natuurlijk wel altijd aan te raden om voor het donker bij uw plaats van overnachting aan te komen, maar dit geldt ook wanneer u in lodges zou overnachten.

Een campingreis is goedkoper dan een reis met uitsluitend lodge-overnachtingen, maar ook een combinatie van loding en camping is natuurlijk mogelijk. Wij zullen indien u dat wenst een gecombineerde reis voor u samenstellen. Ook gidsbegeleide campingreizen zijn mogelijk op aanvraag.

Er zijn veel mogelijkheden om op een avontuurlijke manier Namibië en Botswana te verkennen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissingen en stellen in overleg met u die reis samen die op u van toepassing is en voldoet aan uw wensen.

Voor meer informatie over het maken van een campingreis en uw mogelijkheden kunt u contact met ons kantoor opnemen. Klik hier voor een overzicht van onze basis self-drives.