duin 2 k

Waarom kiest u voor H3reizen?

H3reizen is een kleinschalige reisorganisatie die in 2005 is opgericht met een locatie in Nederland en een locatie in Windhoek, Namibië. Mijn naam is Petra van Schagen en samen met mijn broer Robbert, die al 18 jaar in Namibië woont, organiseer ik prachtige kwalitatieve reizen voor iedereen die een reis zou willen maken naar Namibië en/of Botswana. Dit kunnen combinatie reizen zijn eventueel ook met Zuid Afrika en onze nieuwste reizen brengen u ook door Zambia. 

  • Heeft u geen tijd en/of zin om een reis zelf te organiseren?
  • Wilt u  gewoon goed geholpen worden?  wilt u zeker zijn van kwaliteit in expertise en service?
  • Wilt u dat er met u meegedacht wordt? dat er suggesties en advies gegeven worden waar nodig en/of gewenst?
  • Heeft u onvoldoende kennis van deze landen en wilt u geholpen worden met goede informatie zodat u daarop uw reiswensen beter kunt afstemmen?
  • Wilt u een persoonlijke benadering waarbij écht geluisterd wordt naar uw wensen ?


Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de reiswereld en vanaf 1997 maak ik zakelijke en persoonlijke reizen door de landen waar onze reizen naartoe gaan. Met deze jarenlange ervaring heb ik de juiste kennis opgedaan en bezit ik de expertise die nodig is om een reis geheel naar wens te kunnen samenstellen. In combinatie met een persoonlijke benadering en uitstekende service zorgt dit voor de perfecte mix om u een kwalitatieve en goed georganiseerde reis te kunnen bezorgen. Bovendien bent u met Robbert verzekerd van een aanspreekpunt en ondersteuning tijdens uw reis.

Naast persoonlijke reizen, organiseren wij ook zaken- en trainingsreizen. Tevens hebben wij enkele jaren complete congressreizen naar zowel Namibië als Botswana georganiseerd.

Wij streven er altijd naar om van elke reis een onvergetelijke ervaring te maken. Iedere klant en elke reis krijgt van ons dezelfde persoonlijke aandacht zodat iedere klant zijn eigen reis zal kunnen maken.

“Travelers, there is no path, paths are made by walking” (Antonio Machado).

.