kaart_namibie

Self Drive omschrijving
Natuurlijk Namibië Tour

Basis: Middeklasse lodging of Camping
          of combinatie
Dagen: 20 exclusief vlucht, inclusief huurauto

Lodging:
vanaf € 2.795,- pp

Camping: 
vanaf € 1.675,- pp

 

Prijs is inclusief:

Lodging:
Administratiekosten, huurauto SUV vanaf de luchthaven, middenklasse accommodaties, maaltijden als aangegeven in de omschrijving, Meet & Greet Windhoek, reisbescheiden

Camping:

Administratie kosten, transfer van/naar luchthaven Windhoek, huurauto Single Cab 4x4, rooftop, standaard campinguitrusting, campingovernachtingen, eerste en laatste nacht Windhoek verblijf in Guesthouse op basis van BB, Meet & Greet Windhoek, reisbescheiden

Hoogtepunten van de reis:
Kalahari, Tiras Mountains, Namib Desert, Welwitschia, Spitzkoppe, Twijfelfontein rotstekeningen, woestijnolifanten, Himba's, Etosha Nationaal Park, AfriCat foundation, Erongo mountains, Bosjesmannen, Houtmarkt.

Opmerkingen:

  • Vlucht door ons in overleg bij te boeken, of zelf bij te boeken
  • Prijs op basis van twee-persoonskamer
  • Accommodatie op basis van middenklasse tot goede lodging en naar beschikbaarheid
  • Vertrek vanaf willekeurig luchthaven mogelijk op aanvraag
  • Prijs is inclusief huurauto als aangegeven en naar beschikbaarheid
  • Auto naar keuze mogelijk op basis van beschikbaarheid, prijs op aanvraag
  • Vertrekdata naar eigen keuze op basis van beschikbaarheid
  • Prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en reisperiode, zijn vanaf prijzen uitgaande van het laagseizoen en gelden tot 31-10-2019
  • Lodgingreis mogelijk met gidsbegeleiding, prijs op aanvraag

Index basis accommodatie:
B = Bed
BB = Bed en Ontbijt
DBB = Diner, Bed en Ontbijt
FB = Lunch, Diner, Bed en Ontbijt

 

Natuurlijk Namibië Tour

De Natuurlijk Namibië Tour brengt u naar die plekjes van Namibië die onherbergzaam zijn, ongerept, tussen de bergen, rotsen en zandduinen. En waar een vreedzaam gevoel, inspiratie en stilte de reis markeren.

U keert terug in de tijd, kunt de bosjesmannen bezoeken of het gebied verkennen waar zij geleefd hebben en de rotstekeningen die ze achter hebben gelaten als nalatenschap bewonderen.

Geniet van de stilte en omgeving bij de magische Tiras Mountains of doe een yogales tussen de heuvels en in het grillige landschap van het Khomas gebied.

Zie vanaf het terras uit de verte de woestijnolifanten door en langs de droge rivierbedding naar de waterpoel komen in het hartje van het Damarlandschap en ervaar de sereenheid van de een bijzonder ongerept stukje Namibië in de Khowarib Gorge.

Kleinschalig zijn de meeste lodges op deze reis waarvan de essentie is u Namibië mee te laten maken op de meest ongerepte plekjes.

Een ervaring om nooit meer te vergeten!

Klik: aanvraag offerte 

Dagindeling

08_18_Windhoek Dag 1 - Windhoek
Op de luchthaven wordt u ontvangen door uw autoverhuurmaatschappij, die uw transfer verzorgt naar het kantoor in Windhoek waar u uw auto kunt ophalen of u neemt de huurauto voor uw reis hier in ontvangst. De middag kunt u bijvoorbeeld de stad in, leuk zijn de verschillende markten waar veel houtsnijwerk te vinden is of u kunt een citytour maken door deze koloniale stad. Meet&Greet met één van onze H3reizen medewerkers.
Verblijf: Londiningi, BB
Kalahari_Park_03

Dag 2 - Mariental
Uw reis begint met een korte rustige route naar de binnenlanden van Namibie en de Kalahari. Bij Kalahari Anib Lodge kunt u deelnemen aan een scenic kalahari drive of een bezoek brengen aan de Hardap Dam. 
Lodge Verblijf: Kalahari Anib Lodge, BB
Camping Verblijf: Kalahari Anib Lodge

Fest_InnF_camping Dag 3 - Tiras Mountains
U vertrekt naar de Tiras Mountains, naar een kleinschalige lodge in een prachtig onherbergzaam gebied van Namibie omgeven door rode graniten rotsen. Vanuit de lodge zijn vele activiteiten te ondernemen. u kunt de struisvogelfarm bezoeken, ga op hiking in de Tiras Mountains of verken het landschap te paard.
Lodge Verblijf: Fest Inn Fels, BB
Camping Verblijf: Fest Inn Fels
Campingroute alternatief: Naukluft Park - verblijf Naukluft Camp Site
FEst_Inn_Felsterras Dag 4 - Tiras Mountains
Geniet van de geweldige omgeving en stilte. Ga rotsklimmen of ga het werk van de bosjesmannen bekijken. Ook kunt u mee op een nature - en gameobservation rit georganiseerd door de lodge.
Lodge Verblijf: Fest Inn Fels, BB
Camping Verblijf: Fest Inn Fels
Campingroute alternatief: Naukluft Park - verblijf Naukluft Camp Site
 A little sossus l k Dag 5 - Sesriem
Na uw ontbijt vertrekt u richting Sesriem. Een prachtige route waar u zeker een stop zult willen maken om uitgebreid te genieten van de uitzichten. A little Sossus Lodge ligt in ongerepte natuur op +/-30km van Sesriem vandaan. Een kleinschalig lodge waar u bijvoorbeeld na aankomst een mooie sundowner tour kunt maken, 
Lodge Verblijf: A Little Sossus Lodge, BB
Camping Verblijf: A Little Sossus Lodge
 zandduinplaatje2 Dag 6 - Sesriem
Vroeg uit de veren voor de zonsopgang bij Sossusvlei&Deadvlei vandaag. U kunt deze onder gidsbegeleiding vanuit de lodge maken, of per self drive. Ook de Sesriem Canyon is een bezoek waard op de terugweg van de vlei's.
Lodge Verblijf: A Little Sossus Lodge, BB
Camping Verblijf: A Little Sossus Lodge
rostock ritz k

Dag 7 - Rantberge
Een gebied dat veel wordt overgeslagen, een gebied waar de tijd stil lijkt te staan met één van de beste vergezichten van Namibië. Vanaf Rostock Ritz zijn er verschillende prachtige wandeltrails uitgezet door deze surrealistische omgeving.
Lodge Verblijf: Rostock Ritz, BB
Camping Verblijf:+/- 5km van Rotstock Ritz

spitzkoppe k

Dag 8 - Spitzkoppe
Deze graniet, Spitzkoppe, van meer dan 700miljoen jaar oud, kunt u zien tijdens uw verblijf onder aan de berg bij Spitzkoppe Rest Camp. Dit is echt het beste plekje voor deze omgeving, met uitzicht op deze berg met een top op 1800m boven zeeniveau. De omgeving is prachtig waar de oudheid vanaf straalt. Mooie wandellingen te maken.
Lodge Verblijf: Spitzkoppe Rest Camp, BB - eenvoudig
Camping Verblijf: Spitzkoppe Rest Camp

spitzkoppe camp site k

Dag 9 - Spitzkoppe
Hier wilt u niet weg! nog een dag hier is dan ook geen overbodig luxe. De omgeving is zo mooi, de Spitzkoppe met zonsondergang een plaatje! Wandelen en hiken, makkelijke en moeilijke routes.
Lodge Verblijf: Spitzkoppe Rest Camp, BB - eenvoudig
Camping Verblijf: Spitzkoppe Rest Camp

Twyfelfontein H3 1 Dag 10 - Twijfelfontein - Damaraland
Vandaag gaat uw route naar Twijfelfontein. U verblijft hier weer in een prachtige omgeving in de buurt van de oudste rotstekeningen van Namibië bij Twijfelfontein zelf. Dit is tevens het gebied van de woestijnolifanten, de enige ter wereld. Halve dagtochten en hele dagtochten mogelijk om op zoek te gaan naar deze bijzondere olifanten.
Lodge Verblijf: Twijfelfontein Lodge, BB
Camping Verblijf: Mowani Mountain Camp site (eenvoudig - maar heel mooi!)
Grootberg lodge uitzicht k

Dag 11 - Grootberg
Vandaag niet een al te lange route naar Grootberg voor een verblijf bij Grootberg Lodge of Hoada camp site. Vanaf hier zijn er vele leuke en mooie activiteiten te doen. U kunt de Himba's bezoeken, guided walks maken naar de top van het Plateau, neushoorn of olifantentracking meemaken, scenic drives maken en nog meer!
Lodge Verblijf: Grootberg Lodge, DBB
Camping Verblijf: Hoada camp site - Grootberg Lodge

 Grootberg l himba k

Dag 12 - Grootberg
Omdat hier zoveel te doen is, is het zeker aan te raden hier nog een overnachting te hebben. U kunt hier zelfs gaan paardrijden of gewoon een heerlijke dag relaxen. Mogelijkheden voor verschillende soorten heerlijke ontspannende massages zijn er ook op aanvraag. Het is één en al genieten!
Lodge Verblijf: Grootberg Lodge, DBB
Camping Verblijf: Hoada camp site - Grootberg Lodge

etosha olifanten

Dag 13 - Etosha national park - Okaukuejo
De route brengt u vandaag naar Etosha national park, het op één na grootste wildpark van Afrika. In de loop van de middag komt u aan. Dit keer een minder rustige locatie, maar met de best bezochte waterhole van Namibië gaat het dit keer om de magie van de wilde dieren. Bij de verlichte waterhole in de avond lijkt het hier een sprookje. Avond safari mogelijk vanuit de Resort.
Lodge Verblijf: Okaukeujo Resort, BB
Camping Verblijf: Okaukuejo Resort 

zebras Dag 14 - Etosha national park - Namutoni
De hele dag staat in het teken van safaririjden en wildspotten! U kunt langs de vele waterholes rijden en genieten van de hordes zebra's en springbokken in deze steppe en savanne omgeving. Olifanten, giraffen, neushoorns, kudu's, gnoes, gieren, roofvogels en de kleinste antilope, de dik-dik, is hier te spotten. Halali is een leuke lunchstop op het midden van de route.
Lodge Verblijf: Onguma Bush Camp, BB - net buiten het park
Camping Verblijf: Halali Resort
ONguma bush camp k Dag 15 - Etosha national park - Namutoni
Wederom een dag safaririjden en wildspotten. Alle resorts hebben een eigen waterhole, ook Onguma heeft een eigen waterhole waar u onder het genot van een drankje, vanaf het terras naar de dieren kunt kijken die hier komen drinken. 
Lodge Verblijf: Onguma Bush Camp, BB - net buiten het park
Camping Verblijf: Onguma Bush Camp
 okonjima luipaard k Dag 16 - Okonjima Game Reserve - Otjiwarongo
Okonjima is de basis van de AfriCat foundation. Hier worden carnivoren als luipaarden, wilde honden, hyena's en cheetahs gerehabiliteerd in hun natuurlijke omgeving. Ze worden hier beschermd, gered en als het lukt, weer uitgezet in de natuur. Een prachtig initiatief en een goede mogelijkheid voor u om deze dieren van dichtbij te kunnen zien en tevens het werk van de AfriCat Foundation mee te maken.
Lodge Verblijf: Okonjima Main Camp, DBB
Camping Verblijf: Omboroko Camp site - Okonjima
roidina berghut k Dag 18 - Erongo Mountain gebied
Nog een gebied dat meer dan de moeite waard is voor een bezoek. De route door het binnenland is erg mooi en ook het Erongo gebied is bijzonder mooi en biedt vele leuke activiteiten. Roidina is kleinschalig en ligt midden in de natuur. Dit gebied staat tevens bekend om zijn vele vogelsoorten.
Lodge Verblijf: Roidina Nature Farm, DBB
Camping Verblijf: Onduruquea Guestfarm

 
Roidina bosjesman k Dag 19 - Erongo Mountain gebied
U kunt vandaag een bezoek brengen aan Ameib met Bulls Party en Philips Cave en of de gewoonten en gebruiken van de SAN-bosjesmannen leren kennen, ook paardrijden is hier(Roidina) mogelijk (geen ervaring nodig). 
Lodge Verblijf: Roidina Nature Farm, DBB
Camping Verblijf: Onduruquea Guestfarmt
daan viljoen k

Dag 20 - Daan Viljoen Game park - Windhoek omgeving
Op +/-25km van Windhoek ligt dit kleine game park. UIt de drukte van de stad en met de mogelijkheid voor een wandeltrail langs kleiner wild in door dit gebied. Nagenieten van alle ervaringen, rustig pakken voor uw vertrek de volgende dag.
Verblijf: Daan Viljoen Game Park, BB

 

 namibian highway Dag 21 - Windhoek - luchthaven
Vandaag levert u de huurauto in. Dit is het einde van een prachtige reis waarbij u weer vele nieuwe indrukken mee naar huis zult nemen.