IMG 4438Doro Nawas prachtige dag

BASIS SELF-DRIVE NAMIBIË, BOTSWANA, ZAMBIA EN COMBINATIES 

Op de luchthaven van bestemming ontvangt u een transfer naar het autoverhuurbedrijf waar uw 4x4 huurauto, met of zonder equipment, al voor u klaar staat. U krijgt een mapje met de nodige informatie, eventueel een proefrit indien u off-road gaat rijden en het avontuur kan beginnen! Zo simpel is het!

De auto, de route, de accommodaties en/of camp sites, alles is al geregeld. U hoeft alleen maar te genieten van de ruimte, de vrijheid, de natuur, zonder u zorgen te hoeven maken over waar u gaat slapen. Alles is vooraf geregeld.
U kunt uw dagen zelf invullen, het enige waar u rekening mee moet houden is dat u op de gewenste tijd bij uw accommodatie aankomt, alwaar u lekker kunt genieten van de culinaire specialiteiten en een welverdiende sundowner (borrel aan het eind van de dag) tijdens een prachtige zonsondergang!

Om het u makkelijk te maken heeft H3reizen verschillende "basis" self-drives samengesteld. U kunt deze basis self-drives boeken of u vult de reis aan met uw eigen wensen.

Waarom "basis" self-drives?
H3reizen wil er graag zorg voor dragen dat u ook daadwerkelijk die reis boekt die u voor ogen heeft. Het kan zijn dat een self-drive niet helemaal naar wens is: misschien heeft u liever de route net iets anders lopen, of wilt u gebruik maken van een auto naar eigen keuze of wilt u liever in luxere of juist meer budget accommodaties verblijven. U kunt dan bijvoorbeeld één van de basis self-drives uitkiezen en aangeven waar u aanpassingen wilt hebben. Wij stellen dan die reis samen die precies aansluit bij uw wensen. Zelfs een combinatie van lodging en camping is mogelijk op de route!

Eigen reis samenstellen?
Zit de reis van uw wensen er niet bij? Geen probleem! Stuur ons uw wensen in een los bericht naar info@h3reizen of met ons contactformulier, dan zullen wij een adviesreis op basis van uw wensen samenstellen. Daarna zijn er in de adviesreis ook nog aanpassingen te maken, totdat de reis geheel naar wens is.

Een self-drive door verschillende landen is ook mogelijk! 

Zonder vlucht
Onze basisreizen zijn zonder vlucht samengesteld. Dit geeft u maximale vrijheid voor het kiezen van een aansluitende vlucht die bij u past met het budget dat u voor ogen heeft. Wij kunnen in overleg met u de vlucht erbij boeken of u boekt bij ons de self-drive en u regelt zelf de vlucht, precies zoals u dat prettig vindt!

Wanneer boeken?
Namibie en Botswana zijn populaire landen tegenwoordig. Het aanbod is laag, de vraag is hoog. Ons advies is dan ook om gemiddeld een jaar van te voren te gaan boeken. Ook Last Minute boekingen hebben vaak kans van slagen omdat er dan weer kamers en camp sites vrij gegeven zijn op korte termijn. Bent u flexibel, dan maakt het niet zoveel uit wanneer u boekt. 

Kijk hier voor een overzicht van alle basis Self-drives