Kies uw Lodge of Kamp

Wanneer u eraan denkt om op safari te gaan, dan zijn er drie belangrijke punten om aan te denken: Waar wilt u heen, wat soort ervaring wilt u meemaken en welk niveau of type accommodatie heeft uw voorkeur.
Er zijn drie soorten Safari Lodges/Kampen te onderscheiden: Premier, Classic en Vintage. Elke accommodatie heeft een niveau dat zal worden aangegeven met een cijfer van 5- tot 6, de meest exclusieve onderkomens.

Aan de hand van de faciliteiten en het niveau van de accommodatie kunt u die lodge of kamp uitkiezen die het beste bij uw wensen aansluit.
Als laatste, willen we graag vemelden dat vanuit oogpunt van de locaties waar de accommodaties gelegen zijn en het niveau van de ervaring, kunnen eigenlijk alle lodges en kampen als "Premier" worden gezien, "de ontmoeting" met al deze accommodaties is van de hoogste kwaliteit.

 

BO_Vumbura_Plains_lodge

Kwetsani_C_bedroomkopie

Premier - Niveau 6 

Classic - Niveau 5+

Dit is het hoogste niveau van accommodaties in het aanbod en staat voor meest elegant en stijlvol.
Deze lodges/kampen combineren luxe en hoogwaardige design architectuur met warme comfort dat voelt als "thuis" en persoonlijke service. Elke Premier accommodaties heeft zijn eigen persoonlijke stijl en accenten, zoals "salas", ruimtes voor een heerlijke middag-siesta. Uiteraard heeft elke tent of kamer eigen aansluitende badkamers, vaak ook met een buitendouche, onder de sterren.
De Classic Kampen zijn over het algemeen Tented kampen, slechts enkele zijn lodges bestaande uit permanente stuctuur.
Al deze kampen bieden uitmuntende facitliteiten en accommodatie, met slaapkamers iets kleiner dan die van de Premier Kampen. Vele van deze tenten zijn boven de grond opgebouwd met paadjes die van de ene tent naar de andere lopen. Alle tenten hebben aansluitende badkamers.