Savuti camp olifanten on the movekopie

 


Abu Camp

 

Abu Camp ligt diep verscholen in een waterrijk bos en bestaat uit zes prachtige, met stijl ingerichte tenten custom built met elk een eigen badkamer. Elke tent heeft een eigen terras met uitzicht over de lagune van waaruit u veel vogels en wild kunt zien. Het hoofdterras om Afrikaanse ebben en vijgenbomen gebouwd en heeft een aangename koele atmosfeer. Vanuit de lounge en het restaurant heeft u een adembenemend mooi uitzicht over de lagune. Ook biedt het kamp u een uitgebreide bibliotheek. Aan het eind van de dag wacht u een drankje rond het kampvuur, gevolgd door een vijfsterren menu.

Abu Camp biedt u de buitengewone mogelijkheid om deel uit te maken van een Afrikaanse olifanten-kudde, door met de kudde te wandelen door de bush, en zelfs op een olifant te rijden. Door deel van de kudde te zijn, is het mogelijk ook andere wilde dieren dichter te naderen dan ooit. 

U heeft hier de mogelijkheid om dag- en nachtsafari's te maken met 4x4's, safari's te voet en met mokoro's.

 

Abu_Camp_main_camp_area Abu_Camp_bathroom_interior Abu_Camp_sunset_mokoro

  

 


Abu Private Villa

 

De Abu Private Villa is ontworpen en gebouwd als een aparte unit aan de andere kant van de lagune van Abu Camp. Het bestaat uit twee grote slaapkamers met badkamer en een ruime zitkamer. Prachtige oude bomen zorgen voor schaduw boven de teakhouten terrassen waar de gasten samen kunnen komen. De maaltijden kunnen worden gebruikt op het terras met uitzicht over de lagune, maar ook is er een tent in Afro-Bedoeïnse stijl ingericht als luxe lounge en restaurant.

Abu Private Villa is het decor van al het Afrikaanse, hier kunt u in alle privacy en luxe genieten van de Afrikaanse bush. 

De villa heeft een eigen zwembad en een butler. Het is geschikt voor een maximum van vier personen of een klein gezin.

 

Abu_Villa_lounge_area Abu_Villa_swimmingpool Abu_Villa_bedroom

  

 


Jao Camp

 Jao Camp ligt op een groot, afgelegen eiland in een privé reservaat aan de rand van het Moremi Game Reservaat in het hart van de Delta. De omgeving is zeer gevarieerd, van stromende rivieren tot droog Kalahari grasland, waardoor Jao u zowel water- als landsafari's kan bieden, afhankelijk van de hoogte van het water in de Okavango.

Het kamp heeft negen ruime, mooie tenten, elk ingericht met origineel handwerk. De tenten bestaan uit canvas doek en riet, hebben een ieder een eigen badkamer met een buitendouche en liggen in de schaduw van de omringende bomen. Ze zijn gebouwd op verhoogde platforms met een privé buitenplaats van waaruit u een prachtig uitzicht heeft op de omliggende watervlaktes. De lounge en het restaurant hebben een zwembad en er is een boma, waar u onder de sterrenhemel van uw maaltijd kunt genieten, met wijn uit de uitstekende wijnkelder.

 

Jao heeft ook een salon voor verschillende massagetherapieën.

Activiteiten bestaan uit mokoro trips, boottochten, vissen, wandelsafari's, dag- en nachtsafari's met 4x4's en vogelspotten.

U kunt grote kudde's rode lechwe's treffen en veel leeuwen. Ook zijn er in dit gebied olifanten, buffels, luipaarden, tsessebe's, zebra's, gnoes, nijlpaarden en krokodillen.  

 

Jao_Camp_tent_interior_IIkopie Jao_Tent Jao_Camp_poolviewkopie

   


Mombo Camp

Mombo Camp ligt op Mombo Eiland, met bij de noordelijke punt van Chief’s Eiland. Het is gebouwd onder grote schaduwrijke bomen en kijkt uit over prachtige watervlaktes, bewoond door veel wild. Het is één van de beste plekken van Botswana om een grote verscheidenheid aan wild te zien, de hoeveelheid leeuwen is indrukwekkend.

De accommodaties bestaan uit negen ruime tenten met adembenemend mooie uitzichten over de vlaktes. Elke tent heeft een badkamer met binnen- en buitendouche.

Het restaurant bevindt zich onder een rieten dak, er is een zwembad om in af te koelen en te ontspannen op een hete dag en een boma voor heerlijke diners onder de sterren. Het wild leeft rondom het kamp en u kunt al een groot aantal wilde dieren zien zonder dat u uw veranda hoeft te verlaten.

De safari-ritten zijn spannende ontdekkingstochten op de savannes en de watervlaktes, met leeuwen, luipaarden, cheeta’s, wilde honden, olifanten, witte neushoorns, hyena’s, giraffen, gnoes, zebra’s en grote kuddes buffels.

 

Mombo_Camp_running_zebrakopie Mombo_Camp_tent_interiorkopie Mombo_Campkopie

 


Little Mombo Camp

 Little Mombo is een uitbreiding van Mombo Camp, het ligt op hetzelfde eiland als het grotere kamp in het Moremi Game Reservaat en voldoet aan dezelfde hoge standaards. Het biedt u een enorme hoeveelheid en variatie aan wild, één van de beste plekken van Botswana om wild te spotten. Het kamp is gebouwd onder een schaduwrijke canopy en kijkt uit over een prachtige watervlakte met wilde dieren. Het bestaat uit drie ruime canvas gastenverblijven met ieder een eigen badkamer en een buitendouche voor de gasten die graag in dichter contact met de natuur willen douchen. Voor grotere groepen is het mogelijk om een aantal slaapplaatsen in Mombo Camp te boeken.

Little Mombo heeft een eigen restaurant, keuken, lounge en zwembad met uitzicht over de open vlaktes voor het kamp.

Activiteiten bestaan uit ochtend- en middagsafari's in open 4x4's, met veel kans om de grote roofdieren te zien, met name de leeuw is hier in grote getale aanwezig. Ook kunt u luipaarden, buffels, cheeta's, wilde honden, olifanten, witte neushoorns, hyena's, giraffen, gnoes en zebra's zien. 

   

Mombo_Little_tentkopie Mombo_Little_prive_zwembadkopie Mombo_Little_prive_salakopie

 


Vumbura Plains 

Vumbura Plains is een luxe tentenkamp en ligt in een privé park in het uiterste noorden van de Delta met een grote variatie aan wild in een afwisselende omgeving. Het kamp bestaat uit twee delen met ieder zeven kamers, met een eigen restaurant, lounge en bar in de schaduw van indrukwekkend grote bomen met een schitterend uitzicht over de watervlaktes.

De kamers zijn gebouwd op houten platforms, uniek ingericht en ruim. Elke kamer heeft een grote, comfortabele slaapkamer, een lounge, een badkamer met een buitendouche en een klein zwembad.

Vumbura Plains biedt u zowel land- als wateractiviteiten, safari’s te voet, met mokoro’s en bootjes.

U komt dicht bij leeuwen, luipaarden, olifanten, cheeta’s en buffels, u ziet de dieren van de vlaktes, zoals de rode lechwe en veel soorten vogels. U heeft hier de kans op een geweldige all-round wildervaring in een prachtig afgelegen gebied van de Okavango. 

 

Vumbura Plains tent interior Vumbura Plains view over plans Vumbura Plains lodge

 


Kings Pool Camp

Dit luxe kamp kijkt uit over de Kings Pool Lagoon en Linyanti Rivier. De accommodatie bestaat uit negen zeer mooie gelegen kamers met riet en canvan, elk met een grote slaapkamerruimte, lounge, privé zwembad en zitruimte. De badkamers zijn voorzien van twee douches, en een buitendouche. De wilde dieren lopen vrijuit rond het kamp. Verder beschikt de accommodatie nog over een lounge, dinerruimte en pub met zwembad en er is een openlucht "kgotla" zodat er ook buiten onder de sterren gegeten kan worden.

Dit gebied is bekend om zijn grote groepen van olifanten, die zeker tijdens het droge winterseizoen enorm groot kunnen worden. Overig wild is overvloedig aanwezig, als impala's, kudu's, zebra's, giraffen, buffels en nog vele andere dieren waaronder ook de leeuwen, cheetah's, wilde honden en hyena's.

Activiteiten als 4x4 wildsafari's of wandelsafari's zijn er zowel op de dag als de avond. Hiernaast biedt de dubbeldek bootcruise op de Linyanti Rivier (als het water hoog genoeg staat) spectaculaire beelden.

Hoogtepunten van dit kamp zijn de onvoorstelbare geluiden van al het wild om het kamp en de twee "hides" waar vandaan het wild geobserveerd kan worden. Eén is gesitueerd aan de westkant van het kamp, waar gasten een middag kunnen verblijven en het wild kunnen observeren dat er komt drinken. De andere hide is een ondergrondse hide. Veilig binnen de hide, met het water op oogniveau, kunt u olifantenpoten en boomwortels zien van zo dichtbij, dat u ze bijna aan kunt raken. Een hele bijzondere safari-ervaring.

 

Kings_P_hippokopie2 Kings_P_bathroom_en_viewkopie Kings_P_hide_viewingkopie