Namibia_-_Little_Kulala_gemsbokken_bij_duin


Little Kulala

Little Kulala is gelegen in het 21000-hectare Kulala Wilderness Reservaat, het reservaat dat het dichtst bij de beroemde Sossusvlei ligt. Diep in het hart van de Namib Woestijn biedt het prachtige vergezichten over de beroemde rode zandduinen in het Westen en over het ruige heuvelachtige landschap in het Noorden en het Oosten.

Het kamp is gebouwd tussen kameeldoornbomen aan de droge Auab rivierbedding. Het heeft elf chalets met rieten dak en canvas wanden, ook bekend als "kulala's" ("om te slapen" in het Oshiwambo), elk met een eigen badkamer, een veranda rondom en een privé-zwembad.

Een deel van het chalet heeft een plat dak, waarop matrassen gelegd kunnen worden om een idyllische plek te creëren waar men kan kijken naar de sterren of slapen onder de oogverblindende melkweg. Het hoofdgebouw heeft een mooie lounge, bar en restaurant met uitzicht over de duinen; de veranda biedt uitzicht over een waterdrinkplaats.

Gevarieërde activiteiten hebben tot doel de gasten vertrouwd te maken met de grootsheid, de eenzaamheid en de schoonheid van de Namib Woestijn, met safaries en wandelingen in het privé-reservaat, met prachtige uitzichten en de mogelijkheid om wild en planten te zien die zich aan het leven in de woestijn hebben aangepast.

Een ballon-safari, is een unieke ervaring, zweven in de stilte boven de woestijn en dit afsluiten met een heerlijk champagne-ontbijt na de landing.

Namibia_-_Little_Kulala_uitzicht_van_chalet

Namibia_-_Little_Kulala_pool_main Namibia_-_Little_Kulala_met_duinachtergrond


Little Ongava

 

Little Ongava is gebouwd op de top van een heuvel in het 30.000-hectare grote privé Ongava Game Reservaat, met prachtige vergezichten over de omringende Afrikaanse savannes. Ongetwijfeld de meest luxe accommodatie van Namibië, exclusief zonder overdaad. Een verblijf in Little Ongava is een buitengewone ervaring van waaruit het wildpark Etosha verkend kan gaan worden. Ervaar een warm welkom in deze intieme en exclusieve lodge, met slechts drie ruime privé en luxe suites, elk met zijn eigen zwembad, badkamer en buiten-douche.

De eetgelegenheid en bar hebben een prachtig uitzicht op een waterdrinkplaats bij het kamp en lenen zich uitstekend voor een relaxed diner onder de Afrikaanse hemel of onder een sfeervol rieten dak.

In dit reservaat is het mogelijk zowel dag- als nacht-safaries te maken, met bezoek aan verborgen spotplekken bij waterdrinkplaatsen en wandelingen met ervaren gidsen. Safaries in Etosha National Park geven de gelegenheid vele dieren te zien, zoals leeuwen, olifanten, gemsbokken, springbokken, hartebeesten en de zwarte en witte neushoorn. Gasten van Little Ongava beschikken over een toegewijde gids en een Land Rover om zich te verzekeren van een onvergetelijke ervaring in één van Afrika's mooiste wildparken.

 

Little_Ongava_bedroom Little_Ongava_uitzicht Little_Ongava_bathroom