landcruiser76
nissan_patrol_vcr
Double_Cab
Autoverhuur


Namibië en Botswana zijn geen landen waar u met een gewone personenauto doorheen moet willen rijden. De wegen zijn van asfalt, gravel of dirt road. Lodges liggen veelal niet aan de rand van de weg maar enkele kilometers van de weg af en de toegangswegen naar de lodges zijn voornamelijk dirt roads met stenen, grind en gravel of zand. 

In het regenseizoen zijn veel wegen slechter begaanbaar en daar waar een gewone auto er dan niet meer doorheen kan komen, kunt u gelukkig uw weg wel vervolgen met een 4x4 auto.

Personenauto's zijn niet goed geschikt voor deze wegen. Ze kunnen slecht tegen stof en bij een reis door Namibie of Botswana wordt uw auto zeker aan veel stof blootgesteld. Hiernaast hebben ze niet de vering van een 4x4 en zijn daardoor ook een stuk oncomfortabeler. Hoe langer uw reis hoe groter de risico's door het intensieve gebruik van de auto en die risico's nemen toe met een gewone personenauto.

Om uw vakantie dan ook zo aangenaam mogelijk te houden raden wij u dan ook aan om met een 4x4 op pad te gaan. Bij al onze fly-drives zit een 4x4 huurauto al inbegrepen in onze prijs!

Als bemiddelaar voor verschillende Namibische autoverhuurmaatschappijen, kunnen wij voordelig auto's voor u boeken. Met of zonder eigen risico, met of zonder campinguitrusting.

U kunt kiezen uit verschillende auto's. De meest gebruikte in Namibie en Botswana is de Nissan of Toyota Off Road 4x4 met enkele of dubbele cabine, voor maximaal 4/5 personen. Deze kan naar wens met of zonder rooftops geleverd worden. Hiernaast zijn er uiteraard nog vele andere type auto's te huur. Tijdens het boeken van een fly-drive of individuele reis zullen wij de mogelijkheden met u bespreken.

 

Neem voor meer informatie over het huren van een 4x4 met of zonder campinguitrusting contact met ons op.