Gemsbok_in_Kaokoland

Self-Drive omschrijving
Delta Caprivi Tour 
Maanden: mei t/m november

Basis: Middenklasse tot luxe Lodging of Camping
19 dagen

Lodging
vanaf €4.955,- pp

Camping
vanaf €2.895,- pp


Prijs is inclusief:

Lodging:
Administratie en boekingskosten; huurauto 4x4, electric compressor, cross boder paper; middenklasse, goede en 2 x exclusieve accommodatie; maaltijden als aangegeven in de omschrijving.

Camping:
Administratie en boekingskosten; huurauto 4x4, rooftop(s), standaard campinguitrusting, electric compressor, cross border paper; campingovernachtingen en eerste overnachting lodging op basis van DBB.

Prijs is exclusief:
Permits, toegangsfees diverse gebieden, activiteiten/excursies tenzij FI vermeld is bij verblijf, souvenirs, tips, onvoorziene toeslagen leverancier afhankelijk.

Hoogtepunten van de reis:
Moremi, Savuti, Chobe, Victoria Falls, Mudumu NP, Tsodillo Hills, Westelijke Okavango

Opmerkingen:

 • Prijs is exclusief internationale vlucht
 • Prijs lodging op basis van twee-persoonskamer
 • Accommodatie op basis van middenklasse, goede en exclusieve lodging
 • Accommodaties en auto op basis van beschikbaarheid
 • Vertrek vanaf willekeurige luchthaven mogelijk
 • Auto Toyota Hilux Double Cab 4x4 of gelijkend
 • Auto naar keuze mogelijk, prijs op aanvraag
 • Vertrekdata naar eigen keuze op basis van beschikbaarheid
 • Prijzen zijn afhankelijk van beschikbaarheid en reisperiode, zijn vanaf prijzen uitgaande van het laagseizoen en gelden tot 31-10-2017
 • Lodgingreis/campingreis mogelijk met gidsbegeleiding, prijs op aanvraag
 • Ook alleen als tour zonder internationale vlucht te boeken - prijs op aanvraag

 

Extra informatie:
Alle lodgings en campings langs en in de Botswana Delta zijn niet omsloten. Het wild loopt vrij rond.
Deze reis kan alleen gemaakt worden buiten het regenseizoen in de maanden mei t/m november

Index basis accommodatie:
B = Bed
BB = Bed en Ontbijt
DBB = Diner, Bed en Ontbijt
FB = Lunch, Diner, Bed en Ontbijt
FI = Lunch, Diner, Bed, Ontbijt en activiteiten

IMG 4438zandduin met boom8.

BASIS SELF-DRIVE NAMIBIË, BOTSWANA, ZAMBIA EN COMBINATIES 

Op de luchthaven van bestemming ontvangt u een transfer naar het autoverhuurbedrijf waar uw 4x4 huurauto, met of zonder equipment, al voor u klaar staat. U krijgt een mapje met de nodige informatie, eventueel een proefrit indien u off-road gaat rijden en het avontuur kan beginnen! Zo simpel is het!

De auto, de route, de accommodaties en/of camp sites, alles is al geregeld. U hoeft alleen maar te genieten van de ruimte, de vrijheid, de natuur, zonder u zorgen te hoeven maken over waar u gaat slapen. Alles is vooraf geregeld.
U kunt uw dagen zelf invullen, het enige waar u rekening mee moet houden is dat u op de gewenste tijd bij uw accommodatie aankomt, alwaar u lekker kunt genieten van de culinaire specialiteiten en een welverdiende sundowner (borrel aan het eind van de dag) tijdens een prachtige zonsondergang!

Om het u makkelijk te maken heeft H3reizen verschillende "basis" self-drives samengesteld. U kunt deze basis self-drives boeken of u vult de reis aan met uw eigen wensen.

Waarom "basis" self-drives?
H3reizen wil er graag zorg voor dragen dat u ook daadwerkelijk die reis boekt die u voor ogen heeft. Het kan zijn dat een self-drive niet helemaal naar wens is: misschien heeft u liever de route net iets anders lopen, of wilt u gebruik maken van een auto naar eigen keuze of wilt u liever in luxere of juist meer budget accommodaties verblijven. U kunt dan bijvoorbeeld één van de basis self-drives uitkiezen en aangeven waar u aanpassingen wilt hebben. Wij stellen dan die reis samen die precies aansluit bij uw wensen. Zelfs een combinatie van lodging en camping is mogelijk op de route!

Eigen reis samenstellen?
Zit de reis van uw wensen er niet bij? Geen probleem! Stuur ons uw wensen in een los bericht naar info@h3reizen of met ons contactformulier, dan zullen wij een adviesreis op basis van uw wensen samenstellen. Daarna zijn er in de adviesreis ook nog aanpassingen te maken, totdat de reis geheel naar wens is.

Een self-drive door verschillende landen is ook mogelijk! 

Zonder vlucht
Onze basisreizen zijn zonder vlucht samengesteld. Dit geeft u maximale vrijheid voor het kiezen van een aansluitende vlucht die bij u past met het budget dat u voor ogen heeft. Wij kunnen in overleg met u de vlucht erbij boeken of u boekt bij ons de self-drive en u regelt zelf de vlucht, precies zoals u dat prettig vindt!

Kijk hier voor een overzicht van alle basis Self-drives